Høreapparater

Et høretab er altid individuelt, og derfor skal løsningen også være det.

Ørelægernes Høreapparater tilbyder private høreapparater med offentligt tilskud. Vi stiller altid høje kvalitetskrav til vores leverandører og forhandler de nyeste og bedste produkter fra WidexSignia og Oticon. Her kan vi stå inde for kvaliteten og giver altid fuld garanti og service i 4 år.

Hos Ørelægernes Høreapparater er du altid i fokus. Vores erfarne audiologiassistent og hørespecialist Signe Larsen står klar til at hjælpe dig med at vælge den ideelle model til dit specifikke høretab og til din personlige livsstil.

Signe er uddannet audiologiassistent i 2013 og har tidligere arbejdet med høreapparater i både privat og offentligt regi. Hun har stor erfaring med alle former for høretab, tinnitus og de forskellige typer af høreapparater.

Ring til os og hør nærmere på tlf. 32 22 44 60
Telefontid: tirsdag – fredag kl. 8.15 – 9.15
eller udfyld formularen her, så ringer vi dig op.

Vores forhandlere udtaler om vores produkter:

Widex
Widex høreapparatet er designet og udviklet til at levere den reneste og mest naturlige lyd nogensinde. Formålet er at få dig til at glemme, at du overhovedet bruger høreapparater.

Widex nyeste høreapparater hedder Widex MOMENT™, og fås som i-øret- og bag-øret-modeller.

Signia
Signia høreapparater er for dig, som gerne vil have det rette udstyr, når du skal leve livet. I nutidens travle hverdag er det endnu vigtigere at høre det, der er vigtigt.

Med Signia høreapparater får du mere end blot et høreapparat – du får en fuldendt høreoplevelse. Du kan forbinde dine høreapparater til Signia-appen og derfra selv justere i det moment du er i. Der findes modeller til forskellige former for høretab og livsstil.

Oticon:
Med høreapparater fra Oticon forbedres taleforståelsen, samtidigt med at det bliver mindre anstrengende at lytte. Høreapparaterne er små og diskrete, men trods deres beskedne størrelse indeholder de noget af den mest avancerede teknologi, som hjælper til et liv med forbedret hørelse ved brug af høreapparaterne. 

Blandt Oticons topmodeller findes Oticon MoreTM. Verdens første høreapparat, der giver adgang til hele lydbilledet takket være et Deep Neural Network, som er en type avanceret kunstig intelligens.