Nedsat hørelse

Problemer med hørelsen er almindeligt. Det opstår oftest gradvist over tid, og derfor er det ikke altid noget, man selv lægger mærke til.

Skal du…
– anstrenge dig for at følge med i samtaler?
– bede andre om at gentage, hvad de lige har sagt?
– skrue op for TV’et?
Eller får du at vide, at du ikke kan høre?
Så bør du få undersøgt hørelsen.

Hørelsen er en af vores vigtigste sanser. Det kan være udfordrerende at leve med nedsat hørelse, og påvirker livskvaliteten. Man ved at god hørelse holder hjernen sund.

Heldigvis er det nemt at få hjælp i form af et høreapparat, og hos Ørelægernes Høreapparater vil vores erfarne audiologiassistent og hørespecialist Signe Larsen meget gerne hjælpe dig.

Ring til os og hør nærmere på tlf. 32 22 44 60
Telefontid: tirsdag – fredag kl. 8.15 – 9.15
eller udfyld formularen her, så ringer vi dig op.

Ørelægernes Høreapparater har egen indgang, men ligger dør om dør med Speciallægepraksis i øre-næse-halssygdomme. Får vi mistanke til sygdomme i øret, vil vi altid undersøge dette nærmere inden eventuel behandling med høreapparater.

Vi anbefaler generelt, at du først får hørelsen undersøgt hos en øre-næse-halslæge. Øre-næse-halslægen kan vurdere, om der skal anden behandling til end høreapparater, og om du opfylder kravene til offentligt tilskud.

Det er altid dit eget valg, om du ønsker at få høreapparater over den offentlige sygesikring uden egenbetaling eller hellere vil købe høreapparater i det private hos Ørelægernes Høreapparater med offentligt tilskud. Læs mere i pjecen Høreapparat til voksne fra Sundhedsstyrelsen her

eller se en film om høretab fra Sundhedsstyrelsen her